AVG Privacybeleid

AVG privacybeleid

Persoonsgegevens die worden verwerkt
MG Parts kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van MG Parts, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan MG Parts verstrekt. MG Parts kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres

Waarom MG Parts gegevens nodig heeft

  • MG Parts verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
  • Daarnaast kan MG Parts uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het verzenden van een nieuwsbrief.

Hoelang MG Parts gegevens nodig heeft
MG Parts bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen met anderen
MG Parts verstrekt GEEN persoonsgegevens aan derden.

Beveiligen
MG Parts neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van MG Parts maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door MG Parts verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met MG Parts op via info@mgparts.nl

Vestigingsadres: Hoogstraat 28, 5258BD,. Berlicum
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 16056953
Telefoon: 073 – 5033779
E-mailadres:  info@mgparts.nl

Top

Liever ophalen? U kunt uw bestelling ook ophalen in onze winkel. Het aantal producten en onderdelen wordt iedere dag steeds uitgebreid. Mocht u toch een onderdeel niet kunnen vinden, dan kunt u altijd een e-mail sturen naar info@mgparts.nl of bel ons op 073-5033779.